Balszerencse sújtja a Körmendet!

Alig játszhatott pár percet új csapatában Gregor Kolarevic, akit a BC Körmend sérült centere, Zsarko Rakocsevics pótlására szerződtetett. A szlovén játékos a tegnapi, Fürstenfeld elleni találkozón szenvedett kézsérülést, számol be a piros-feketék számára sajnálatos tényről a vaol.hu.

 Továbbá a montenegrói centerrel kapcsolatban közleményt tett közzé a vasi alakulat!

A körmendiek hadilábon állnak a szerencsével. Előbb elsőként igazolt centerük Zsarko Rakocsevics esett ki a rotációból egészségügyi problémája miatt, majd Grebenár Péter szenvedett arcsérülést a Mogyorósy Szilárd Emléktornán. A vasiak ezen problémák miatt szerződtették a szlovén Gregor Kolarevicset, ám úgy tűnik, ő is kidőlt a sorból. Tegnap, a Fürstenfeld elleni edzőmérkőzésen az első negyedben sérült meg, sokáig jegelte kezét, a második félidő előtt pedig már nem is melegített a társakkal.

Rakocseviccsel kapcsolatban az alábbi közlemény jelent meg a BC Körmend hivatalos honlapján, a bckormend.hu weboldalon.

"A klub vezetése nevében szeretnénk szurkolóink számára összefoglalni mindazt, ami Zsarko Rakocsevics jelenlegi helyzetével kapcsolatos.
Mint mindenki előtt ismert lehet, a kosarasnál egy korábban apróbb sérülésnek vélt tünetek mögött komolyabb belgyógyászati probléma húzódott meg.

Rakocsevics kórházba került, ahol antibiotikumokkal kezelték. A kórházból való távozása után újabb gyógyszeres kúrát kapott, amelynek végeztével az orvosok azt a tájékoztatást adták, hogy ezen a héten péntektől óvatosan megkezdheti a munkát.

Információink szerint állapota megfelelő étkezéssel, diétával tartható, teljesen egészséges maradhat.

Érthető, hogy a betegség és a gyógykezelés miatt fizikális lemaradása van, amit ismereteink szerint mintegy három hét alatt behozhat.

Erre az időszakra hívta Körmendre a klub Gregor Kolarevicset, akit határozott ideig foglalkoztatunk, montenegrói centerünk teljese felépüléséig.

Klubunk tárgyal Zsarko Rakocseviccsel arról, hogy szerződésébe bevegyük azt az opciót, hogy ha korábbi betegsége kiújulna, akkor a kontraktust felbonthassuk.
Azt is rögzíteni szeretnénk, hogy a pótlására érkezett játékos költségeit az ő szerződésének a terhére fizetjük ki, amíg teljes értékű munkát nem tud végezni.

A játékos abszolút partnerként áll a tárgyalásokhoz, valamennyien abban bízunk, hogy mihamarabb élesben is a csapat rendelkezésére tud majd állni."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus