Beázott az ASE csarnoka, ma sem lesz Cibona-meccs

Bő egy félidő után beázott az ASE csarnoka a tegnap esti, Cibona elleni felkészülési mérkőzésen, így idő előtt lefújták a találkozót - ma sem csap össze egymással a két együttes.

Az ASE hivatalos facebook-oldaláról:

Kedves Szurkolók!

A tegnapi, méltatlan véget ért mérkőzést követően egyeztetett egymással a két csapat vezetése, és arra jutottak, hogy egyik fél sem szeretné kockáztatni játékosai épségét, így a mai napra tervezett, második meccs elmarad. Sajnos - mint az már bizonyára mindenki előtt ismert, aki Pakson kosármeccsre jár, - a beázó tető egy visszatérő probléma, melyre a csarnok üzemeltetője (aki nem az Atomerőmű SE) egyelőre nem talált megoldást. Bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és az „esős évszakban” nem fog megismétlődni ez a kellemetlen szituáció.

Hálásak vagyunk a támogatásotokért, az pedig hogy ilyen szép számban kint voltatok tegnap a csarnokban, nagy örömmel és büszkeséggel töltött el bennünket. Ahogy azt már tegnap is jeleztük, aki a két meccs jegyét bemutatja, az első három bajnokit ingyen tekintheti meg. Többen jeleztétek, hogy ez a bérleteseknek „nem segít”, amiben teljesen igazatok van. Aki tegnap megvette a bérletét, az egy 4000 forint értékű utalványt kap a klubtól, mely a Dolce Vita Pizzériában lesz levásárolható.

Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és reméljük, ez nem szegte kedveteket, és az a bő félidőnyi játék is megmutatta, hogy milyen csapatra számíthattok idén. Egyet megígérhetünk: a srácok mindent meg fognak tenni, hogy büszkék lehessetek rájuk.

Hajra ASE!!!

Foto, Slide - kosarlabda.ase.hu
Forrás - Atomerőmű SE férfi kosárlabda facebook-oldal

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus