Befejezte a Jazz is, Somogyi nélkül

A Golden State Warriorshöz hasonlóan a Utah Jazz együttese is befejezte az idei Las Vegas-i nyári liga küzdelmeit. A Portland TrailBlazers elleni összecsapást megnyerte a gárda, Somogyi Gergely azonban ezúttal nem kapott lehetőséget.

Mint arról már hajnalban beszámoltunk, a Justin Holidayt és Rodney McGrudert is a soraiban tudó Golden State Warriors 79-74 arányú vereséget szenvedett a Milwaukee Buckstól, és ezúttal az ex-paksi légiós nyújtott jobb teljesítményt a találkozón.

A Utah Jazz a Portland TrailBlazersszel ütközött meg, és bár az első negyedben mindössze 4 pontot sikerült szerezniük, mivel az oregoniaknak ezt nem sikerült kihasználniuk - ők is csak 11 egységig jutottak -, a következő két felvonást pedig összesen 16 ponttal nyert a Utah, így 9 pontos előnnyel várhatta a Jazz a záró 10 percet. Itt kétszer is egyenlített a Portland, másodjára másfél perccel a vége előtt (71-71), Malcolm Thomas és Dante Exum kosaraival azonban meglépett tőlük a a Utah, amely így szoros csatában, de megnyerte meccsét 75-73-re.

Az előző idényben az Alba Fehérvárban játszó Somogyi Gergely Holidayhez hasonlóan keretbe foglalta nyári ligás teljesítményét. Holiday három nagyon jó meccset játszott, az elsőn és az utolsón azonban finoman szólva sem volt meggyőző, míg Somogyi az öt összecsapásból háromszor léphetett parkettre, az elsőn és most, az utolsón nem kapott lehetőséget.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus