Bell-Holter szerződést kapott az Anadolu Efestől

A Körmendről másfél hete elküldött Damen Bell-Holter háromnapos próbajáték után meggyőzte az Euroligában is szereplő török Anadolu Efes együttesét, szerződést kapott a szezonra.

Nem példanélküli, de túl sokszor nem fordult még elő, hogy Magyarországon ne feleljen meg valaki, egy euroligás együttesnél pedig igen, de most ez történt. Azt is hozzá kell tenni viszont, hogy az teljesen biztos, hogy a törököknél más szerepet szánnak a magasembernek, mint amilyen szerepet Körmenden kellett volna betöltenie, ez egyértelműen árnyalja a képet. Bell-Holter instagramján jelentette be a jó hírt:

"Magyarország után háromnapos próbajátékra jöttem Isztambulba az Anadolu Efeshez azért, hogy kiharcoljam magamnak a szerződést. Ez egy hihetetlen lehetőség volt számomra, nem is lehetnék boldogabb. Idefelé jövet az egyik barátom azt mondta, álljak a sarkamra, és vegyem kezembe a sorsom. Megmutattam nekik, mit tudok, és ma este megtörtént az aláírás. Ahogy már mondtam korábban is, Isten nagy lehetőségeket ad számomra. Isztambul, Törökország lesz az otthonom erre az évre!"

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus