Bödör Bence a sérüléséről

A Pécs játékosa tegnap a Kaposvár elleni felkészülési mérkőzésen ért nagyon rosszul földet egy betörés után. Bödör ma honlapunknak adott tájékoztatást az állapotáról.

Bödör Bence a KKK elleni felkészülési mérkőzésen, még az első negyedben egy betörés után ért rosszul földet, így bár kosarat szerzett, fájdalmas arccal rogyott össze. Csapattársai támogatták le a pályáról és nem is tudott már visszatérni a parkettre.

- Az biztos, hogy az oldalszalag elszakadt - mondta honlapunk megkeresésére a játékos. - Pontos diagnózist majd csak a hétfői MR-vizsgálatok után lehet felállítani, ott derül majd ki, hogy ennél komolyabb-e a baj. Így most még azt sem lehet biztosan megmondani, hogy mennyi időt hagyhatok ki, az orvosok mondtak most egy nem túl hosszú időt, de ezt nem szeretném elárulni, hiszen a keresztszalagokat majd csak az MR tudja kimutatni. Optimistaként kell hozzáállni, ha nincs nagyobb baj, nem szorul műtétre, de még egyszer mondom, a hétfői vizsgálatok után lehet megmondani, hogy pontosan mi is a helyzet - összegzett Bödör.

Csirke Ferenc még tegnap elmondta, hogy óriási veszteség lenne Bödör kiválása, hiszen a magas rotációban nagyon fontos szerep hárul rá és szerkezetileg kulcsfontosságú a játéka a Pécsben.

Foto, Slide - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus