Bödör Bence is hosszabbított a PVSK-val

Bödör Bence hosszabbított a PVSK-PANNONPOWER csapatával - centerposztra már csak egy külföldi játékos érkezése várható a pécsieknél.

A pvsk-panthers.hu beszámolója:

Újabb kosarassal sikerült megállapodnunk: Bödör Bence is marad PVSK-s, így centerposztra már csak egy külföldi érkezése várható.

Bár Bödör Bence Zalaegerszegen lett élvonalbeli kosaras, könnyen lehet, hogy az egyszeri szurkoló már sokkal inkább a pécsi csapathoz kapcsolja őt: ősszel ugyanis ötödik szezonját kezdi majd a PVSK-nál. A 24 éves center az elmúlt szezonokban nem tudta kifutni magát, mindig közbejöttek kisebb-nagyobb sérülések. A következő idényben leginkább ezen a téren bízik javulásban a kosaras.

- A két évvel ezelőtti szezont gyakorlatilag teljesen kihagytam, a tavalyi meg arról szólt, hogy újra felépítsem magam – mondta el Bödör Bence. – Most a nyaram arról fog szólni, hogy összeszedjem magam, és mire elkezdődnek az edzések, már csúcsformában legyek. Le kell adnom úgy nagyjából tíz kilót, sokat futok, ebben az edzésformában bízom leginkább. A csapatra visszatérve: nagyon örülök, hogy maradok Pécsett, jól érzem magam a klubnál, sok barátom van, ráadásul megtisztelő, hogy a vezetőség is bízik benne. Igyekszem ezt meg is hálálni.

Forrás, Foto, Slide - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus