Bödör és Délity is szerződést hosszabbított

A két fiatal kosaras, Bödör Bence és Délity Bence, nemcsak a B-csoportos pécsi alakulatban kulcsszereplők, hanem a felnőttek között is biztos helyük van, Csirke Ferenc is bátran számíthat rájuk. Bödör már jó ideje a PVSK-nál pattogtat, Délity a középszakaszban csatlakozott és rögtön hosszú perceket harcolt ki magának a felnőttek között is. A két Bence a jövő szezonban is a Pécsi VSK-PANNONPOWER keretét erősíti majd, ennek apropóján a maradásról és a jövőről kérdezte őket a csapat hivatalos honlapja. Íme az interjú:

- Hogy értékelitek az itt töltött időszakot?

Bödör Bence: - Izgalmas szezonon vagyunk túl és nem akármilyen középszakaszon, amire mindig szívesen fogok visszatekinteni! Nagyon jól érzem magam Pécsen, nagyon jól éreztem magam tavaly is, és bizakodva várom a jövő évet!

Délity Bence: - Nekem egyénileg az volt a célom erre a rövid időre, hogy minél jobban felvegyem az A-csoportos ritmust és próbáljak beépülni, ha pedig úgy adódik, akkor segíteni a csapatot edzésen, meccsen. Csapatként, azt mondom, hogy csodálatos volt látni a középszakaszbeli teljesítményünket és még csodálatosabb volt átélni belülről...

- Jó döntésnek tartod, hogy Bajáról Pécsre igazoltál?

D. B.: - Jónak tartom a váltást, elsősorban azért, mert osztálykülönbség van a két csapat között és ezáltal csak előnyömre vált, válhat a pécsi időszak.

- Mit vártok a jövő szezontól csapat szinten és egyéni szinten? Miben szeretnétek fejlődni?

D. B.: - Elég nehéz így megmondani előre hogy mit hozhat a jövő, de nyolcba jutás reális cél lehet megint. Egyéni szinten pedig egy stabil játékot szeretnék párosítani a kapott lehetőséghez.

B. B.: - Egyetértek, a nyolc közé kerülés mindenképp cél, a többit majd meglátjuk! Ami engem illet, a kosárlabdázás minden terén szeretnék még fejlődni, fizikálisan, technikában és mentálisan is van még hova fejlődnöm, de úgy érzem, erre itt lehetőségem van. A jövőben szeretnék oszlopos tagja lenni az A-csoportos csapatnak és stabil húzóemberévé válni a B-csoportosnak!

- Mi játszott döntő szerepet abban, hogy a maradás mellett döntöttetek?

D. B.: - Nem is gondolkoztam a váltáson. Jól érzem magam itt Pécsen, minden rendben van, szóval várom az augusztust és a következő szezont!

B. B.: - Az elsődleges nálam is az, hogy szeretek itt lenni, szeretem ezt a csapatot, a szurkolókat, a várost. Emellett szívügyem az egyetem és nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen hálás vagyok a klubunknak, hogy lehetőséget biztosítanak arra, hogy a kosárlabdázás mellett az egyetemet is elvégezhessem!

Forrás: pvsk-panthers.hu

Fotó: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus