Bojics "büntetője" Shaqék figyelmét sem kerülte el

A heti Shaqtin' A Fool még nem látott napvilágot, de a műsor twitter-oldala már közölte Andrija Bojics Kecskemét elleni "büntetőjét".

A Shaqtin' A Fool eheti adása (valószínűleg) magyar idő szerint holnap hajnalban fog adásba kerülni Amerikában, de a délelőtt már bemutatott Andrija Bojics-"büntető" nem kerülte el a szerkesztők figyelmét - itt köszönjük mindazoknak, akik elküldték nekik twitteren.

Bár Shaquille O'Neal bakiparádét összeállító heti műsora általában NBA-jelenetekből áll össze, nagy ritkán szoktak nemzetközi mutatványokat is bejátszani - legutóbb Gigi Datome kapott helyet azzal, hogy a palánk széle leblokkolta az Euroligában, de emlékezhetünk arra is, hogy tavaly egy németországi kosármeccsen egy büntető után önkosarat dobó, így csapatát a rájátszásból kiejtő amerikai játékos is bekerült.

A Jászberény szerb centere ugyan a "főműsorban" még nem szerepel, de twitteren már Shaqék is megemlékeztek Bojics teljesítményéről (igaz, magyar játékosként aposztrofálják, aki új szabályt hozott a büntetődobásra) - ezen a linken láthatjátok.

Foto, Slide - Gémesi Balázs, Jászberényi KSE hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus