Brandon Wood az Albánál edz

Az Alba Fehérvár legutóbbi bajnokcsapatának dobóhátvédje, Brandon Wood újra Székesfehérváron van - az Albával edz a jelenleg csapat nélkül álló játékos.

Az Alba Fehérvár hivatalos honlapja, az albakosar.hu beszámolója:

"Bajnokcsapatunk kiváló játékosa jelenleg csapat nélküli - a klub- és szakmai vezetés beleegyezésével Fehérváron készül.

Hogy Brandon Wood milyen sokat tett a legutóbbi bajnoki címért, azt felesleges részletezni, meghatározó tagja, pontfelelőse volt a 2013-ban minden honi aranyat begyűjtő Albának. Kiváló szezonja után feljebb lépett és Olaszországban játszott, idén nyáron pedig Ausztriában járt próbajátékon. Jelenleg azonban nincs csapata, ezért felajánlottuk neki, hogy edzhet a bajnokságra készülő fehérvári kerettel. Brandon tehát részt vesz az Alba edzésein - de nem a csapat játékosa. Az Alba Fehérvár kerete jelenleg teljes, a légiós állományt anyagi okokból sem tudjuk bővíteni.

Ezzel együtt a játékosnak és a csapatnak is segítség, ha beszáll a közös munkába. Többen sérüléssel bajlódnak a keretből, jól jön a plusz ember, neki pedig az edzéslehetőség. Ahogy az sem mindennapi, sőt, talán megismételhetetlen lehetőség, hogy valaki a világ egyik legjobb csapata, a Real Madrid ellen pályára léphessen... Mivel az Alba célja, hogy méltó ellenfél legyen az október 8-i gálamérkőzésen, elképzelhető, hogy Brandon fehérvári színekben játszik majd a királyi klub ellen. Ami biztos, hogy a következő napokban velünk készül, nem szerződtetett játékosként."

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - Gémesi Balázs, albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus