Chris Smith a PVSK negyedik légiósa

Gyakorlatilag kész Csirke Ferenc együttesének kerete, miután Chris Smith személyében megvan a PVSK-PANNONPOWER negyedik légiósa is.

A pvsk-panthers.hu beszámolója:

Bár a bajnoki rajtig még két és fél hónap van, sőt, az első hivatalos edzés is csak augusztus közepén lesz, a csapatunk készen áll a rajtra: aláírt ugyanis negyedik légiósunk, az amerikai Chris Smith.

A szeptemberben két hetes próbajátékra érkező kosaras 22 éves, 193 centiméter magas, 95 kilós kosarasnak ez lesz az első profi éve – legutóbb még a Utah State University csapatában játszott, ahol az előző idényben átlagban 31 percet játszott, s ezalatt dobott 15 pontot, összeszedett 5,1 lepattanót, s kiosztott 2,1 gólpasszt. - Felmérve a lehetőségeinket, olyan kosarast kerestünk, aki a legjobban illik a mi rendszerünkbe – tudtuk meg vezetőedzőnktől, Csirke Ferenctől. – Chris Smith elsősorban kettes poszton játszik, de bevethető hármasként is. A videók alapján univerzális játékos, akiben benne van a sok pont. Nyilván az egy kockázat, hogy újonc lesz Európában, de az elmúlt években azért sikerült jól választanunk, szóval bízom abban, hogy most is így lesz.Bár a bajnoki rajtig még két és fél hónap van, sőt, az első hivatalos edzés is csak augusztus közepén lesz, a csapatunk készen áll a rajtra: aláírt ugyanis negyedik légiósunk, az amerikai Chris Smith.

A szeptemberben két hetes próbajátékra érkező kosaras 22 éves, 193 centiméter magas, 95 kilós kosarasnak ez lesz az első profi éve – legutóbb még a Utah State University csapatában játszott, ahol az előző idényben átlagban 31 percet játszott, s ezalatt dobott 15 pontot, összeszedett 5,1 lepattanót, s kiosztott 2,1 gólpasszt. - Felmérve a lehetőségeinket, olyan kosarast kerestünk, aki a legjobban illik a mi rendszerünkbe – tudtuk meg vezetőedzőnktől, Csirke Ferenctől. – Chris Smith elsősorban kettes poszton játszik, de bevethető hármasként is. A videók alapján univerzális játékos, akiben benne van a sok pont. Nyilván az egy kockázat, hogy újonc lesz Európában, de az elmúlt években azért sikerült jól választanunk, szóval bízom abban, hogy most is így lesz.

Forrás - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus