Csaba-siker Békéscsabán

Kánikulában, 30 fokos hőségben került sor vasárnap az idei OTP Junior adidas streetball sorozat harmadik rendezvényére Békéscsabán.

A különböző kategóriákban összesen több mint 60 csapat versengett. Érdekesség, hogy a mezőny közel felét a legkisebbek és a legidősebbek alkották, a kenguru korosztályban 20, a senioroknál 9 csapat lépett pályára. Békéscsabán még a kenguruknál kisebbek, óvodások, elsős, másodikos kisiskolások is ismerkedtek a kosarazás szabadtéri változatával.

A VIP meccseken pályára lépett többek között Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke, valamint a közeli Mezőberényből "átugró" korábbi sokszoros válogatott, Winter Ilona.

Az ügyességi versenyek látványosak voltak, a zsákolóversenyt stílszerűen - ha már Békéscsabán zajlott a rendezvény -  a korábbi többszörös amatőr zsákoló bajnok, a Kelet-Nyugat All Star gálákon nem egyszer a profikat is meg-megszorongató Csaba György nyerte.

Az egész rendezvényt egy helyi tánccsoport és BMX-klub bemutatója színesítette tovább, Békéscsaba újra kitett magáért, ismét sikeres streetball zajlott a Viharsarokban. Az időjárással pedig nagy szerencséjük volt a szervezőknek, hiszen annak befejezése után, ám miközben elpakoltak, "szakadt le az ég", tehát Békéscsabán az időjárás is jól időzített.

A sorozat következő rendevényének szombaton, 25-én Oroszlány lesz a házigazdája. Érdeklődni, nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon lehet, a nevezés határideje csütörtök éjfél.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus