Csak jövő csütörtökön lesz ítélet Shepardék ügyében

Csak jövő csütörtökön, április 6-án ül össze a Fegyelmi Bizottság, hogy megtárgyalja a KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár mérkőzésen történteket, illetve a kiállított játékosok sorsát.

Mint arról volt szó a hét elején, a KTE-Duna Aszfalt - Alba Fehérvár alapszakasz mérkőzésen Winston Shepardot, Tomiszlav Ivosevet és Alhaji Mohammedet is kiállították, ami után az Alba benyújtott egy kivizsgálási kérelmet. Erre reagált ma az MKOSZ:

Az albakosar.hu beszámolója:

Az alapszakaszt záró, általunk magabiztosan megnyert, kecskeméti derbi lefújás után klubunk ügyvezető igazgatója, Halm Rolland szóban, majd a mérkőzésről készült videofelvétel megtekintése után írásban is jelezte a szövetség illetékeseinek, hogy kéri az alföldi mérkőzésen játékosainkkal történtek, például a két kiállítás kivizsgálását. A házigazdáktól Tomislav Ivosevet, tőlünk pedig Winston Shepardot, valamint a lefújás előtt Alhaji Mohammedet is kiállították. Az MKOSZ Játékvezetői Bizottságának elnökéhez, Faidt Mihályhoz eljutott írásbeli beadványunk, amelyhez mellékeltük a meccs általunk vitatott jeleneteiről készült összeállítást is.

A szövetség arról tájékoztatta klubunkat, hogy a kiállított játékosaink ügyében a Fegyelmi Bizottság április 6-án, csütörtökön, 18 órakor ül össze. Ami biztos, Shepard és Mohammed kihagyja a Falco elleni, első meccsünket a középszakaszban, ugyanis kiállítás után egy mérkőzésről automatikusan eltiltják a vétkeseket. A Játékvezetői Bizottság pedig később reagál a beadványunkra.

Forrás - albakosar.hu
Foto, Slide - KTE Kosárlabda Klub facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus