Csonkaglas Kosárünnep 2015

Szeptember 26-27-én 24 órás amatőr kosárlabda-torna kerül megrendezésre Sopronban, a Novomatic Arénában. 

A csapatokat minimum hét fő alkothatja, nevezni nemtől függetlenül lehet - érkezhetnek férfi, női vagy vegyes együttesek is. A nevezési díj csapatonként 20.000 forint, mely a tornán való részvételen kívül tartalmaz emlékpólót nyolc fő részére, valamint belépőt minden kísérő rendezvényre. Nevezni 16 éves kortól lehet. Bővebb információt a www.kosarunnep.hu oldalon, az esemény Facebook-oldalán, az info@kosarunnep.hu email-címen, vagy a 0630/992-5266-os telefonszámon kapható!
 

A szervezők közleménye:

Huszonnégy órás Kosárünnep lesz a soproni Novomatic Arénában 2015. szeptember 26-án 15 órától szeptember 27-én 15 óráig.

Rendezvényünknek többes célja van: egyrészt a kosárlabdázás, mint játék és sport népszerűsítése, hiszen városunkban több évtizedes hagyománya van a játéknak, legyen szó profi, amatőr, vagy iskolai csapatokról.

Másik célunk, hogy a sportág kedvelői egy vidám hangulatú rendezvényen megismerhessék egymást, nem utolsó sorban pedig a város női és férfi csapatának népszerűsítése.

A 24 órás versenyre amatőr csapatokat várunk az ország minden területéről, 16 éves kortól. A minimum 7 fős csapatok forgó rendszerben csapnak majd össze egymással. A győztes pedig a főtámogató Csonkaglas Kft. jóvoltából egy kupát vihet haza. Az első három helyezett érmet kap.

A rendezvényen városi csapataink és az utánpótlás is pályára lép majd, így népszerűsítve a játék örömét. S bár a kosárlabdázás áll a középpontban, szervező csapatunk kiegészítő programokkal, többek között koncertekkel is készül, amelyek a sportrendezvénytől függetlenül is látogathatók lesznek.

Elindult honlapunk is, a www.kosarunnep.hu, illetve Facebook oldalunk, a www.facebook.hu/kosarunnep. Az oldalakon nem csak a nevezés feltételei és részletei szerepelnek, de folyamatosan frissítjük a verseny menetrendjét és a kiegészítő programokat.

Rendezvényünk fő támogatója az 1982-ben alapított, soproni székhelyű Csonkaglas Kft.

Várunk mindenkit szeretettel!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus