Dávid helyére 2 hónapra Horváth a "pótlék"

A Kaposvár rutinos magasembere, Dávid Gergely még nagyjából két hónapig harcképtelen, így a somogyiaknak ideiglenesen új palánk alatti ember után kellett nézniük. Az új játékossal már sikerült meg is egyeznie a KKK-nak, aki ráadásul nem is ismeretlen a városban, viszont most a B-csoportos MAFC-tól jön.

"Marci először az edzéseken segít, hogy megfelelő minőségű edzésmunkát tudjunk végezni. Hogy mennyi játékpercet kap mérkőzéseken, az csak rajta fog múlni.

Horváth Márton 1989-ben Kaposváron született. Puska Zoltánnál és Dross Zoltánnál tanult kosárlabdázni a Zrínyi iskolában. Majd 4 évre Pannonhalmára ment gimnáziumba a bencésekhez, most pedig a Műegyetemre jár Budapestre, építőmérnök szakra. Mellette kosárlabdázott a MAFC csapatában.

Horváth Márton: - Tavaly a Hepp Kupában szép sikereket értünk el a MAFC csapatával, ott csak a Kecskeméttől kaptunk ki, majd a Sopron A csoportos csapatával találkoztunk, akit nagy meglepetésre meg is vertünk. Aztán sajnos az Alba Fehérvár következett... Mindenképpen nagy élmény volt, és arra is rádöbbentünk, mekkora különbség van az A csoport és a B csoport között.

Kb. 6 éves koromban voltam először az apukámmal a KKK meccsein. Azóta várok arra az alkalomra, hogy egyszer én is pályára léphessek a Kaposvár színeiben. Most, hogy jött a megkeresés, hogy pótoljam (tehetségem szerint) Dávid Gerit, kapva kaptam az alkalmon, és nagy örömmel mondtam igent." - írja a delfinek.hu, a klub hivatalos honlapja.

Fotó, forrás: delfinek.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus