DEAC-SKSE: a Kezdő5.hu közleménye

A Kezdő5.hu közleménye a DEAC-SKSE mérkőzés tudósításával kapcsolatban:

"Dániel Tamás, a salgótarjáni férfi NBI/B csoportos gárda vezetője 2013. október 22-én nyílt levélben fordult szerkesztőségünkhöz, illetve a nyilvánossághoz a 2013. október 20-án rendezett DEAC - SKSE férfi NBI/B csoportos bajnoki mérkőzésen történtek tisztázásának szándékával, a Kezdő5.hu pedig maradéktalanul eleget téve a kérésnek publikálta is a sportvezető levelét.

A szóban forgó rangadót élőben a helyszínen nem helyi tudósítói minőségben, hanem nézőként megtekinteni kívánó Koppányi Szabolcs munkatársunkra az említett levélben az alábbi sorokkal utalt: "Kezdhetném azzal, hogy megdöbbentem a „hiteles” debreceni események beszámolóján, amit a helyiek egyik bértollnoka küldött el a Kezdő5-nek. De miért kellene azon megdöbbennem, ha a DEAC körüli kiszolgálók hazugságokat állítanak ország-világ előtt."

Nem tisztünk ítélkezni (ez az MKOSZ fegyelmi bizottságának feladata), azonban tisztázni kívánjuk, hogy legjobb tudomásunk szerint a Kezdő5.hu szerzőjének, Koppányi Szabolcsnak semmilyen minőségében nincs hivatalos kapcsolata a DEAC klubjával, továbbá egy másik debreceni egyesület, a Factum Sport korábbi munkatársaként sem hivatásbeli, sem pedig személyes érdeke nem fűződött ahhoz, hogy a hazai gárdát a helyszíni beszámolóban kedvezőbb színben tüntesse fel és ezzel elferdítse a történéseket. 

A magyar férfi NBI/A-csoportos mérkőzésekről több, mint egy éve rendszeresen tudósító munkatársunkkal kapcsolatban hasonló jelzés, vélemény korábban nem érkezett szerkesztőségünkhöz. Koppányi Szabolcs saját helyéről azt látta a DEAC-SKSE mérkőzésből, amit publikált honlapunkon megjelent tudósításában.
 
Kezdő5.hu"

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus