Délity Bence érkezett Pécsre

A Pécsi VSK-Pannonpower együttesében folytatja pályafutását Délity Bence. A 22 éves bedobó az NBI/B-csoportjában 5. helyen álló Bajai Bácska csapatától érkezett a baranyaiakhoz.

Az alapszakasz zárásához közeledve sérülések sújtják a PVSK-Pannonpower csapatát, így a baranyaiak vezetősége az átigazolási határidő lejárta előtt igyekezett megerősíteni az együttes keretét. Fáradozásiaknak pedig is meg is lett az eredménye, ugyanis az idény végégig a PVSK-ban folytatja pályafutását Délity Bence.

Délity az idei évadban az NBI/B Nyugati csoportjának 5. helyén álló Bajai Bácskában szerepelt, ahol 17 mérkőzésen 14.7 pontot, 4.4 lepattanót és 2.2 gólpasszt átlagolt. A 2-3-as poszton egyaránt bevethető, 22 éves bajai nevelésű Délity 2009 és 2012 között már játszott az A-csoportban, akkor a Zalakermia-ZTE KK színeiben.

Érdekesség, hogy Délity alig három héttel ezelőtt a másodosztályban a PVSK B-csoportos együttese elleni pécsi mérkőzésen 41 pontig (közte 11 triplával) jutott.

Amint arról a pécsiek hivatalos honlapja beszámolt, Délity szerződtetésére azért is volt szükség, mert Kovács Pétert térdsérülés miatt műteni kell. Az elmúlt nyáron a válogatottban is bemutatkozó hátvéd számára véget ért az idény.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus