Dénes máris vendégként tért vissza Kecskemétre

Tegnap a Kecskemét 14 ponttal verte meg hazai pályán a Sopront, a vendégek ex-kecskeméti játékosával, Dénes Gáborral beszélgettünk a meccs után.

Milyen érzésekkel tértél vissza Kecskemétre?

Húha, hol is kezdjem… Négy nagyszerű évet töltöttem el Kecskeméten, rengeteg barátom van itt. A rám bízott feladatokat mindig próbáltam maximális erőbedobással végrehajtani, kisebb-nagyobb sikerrel. Úgy érzem, a szurkolók is szerettek, nagyon-nagyon jól esett, amikor a bemutatásnál megtapsoltak.  Meccs közben az ilyen jellegű dolgokat próbáltam kizárni, úgy érzem, sikerült.

Mit gondolsz a meccsről?

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk. A Kecskemét egy szervezett csapat, nagyon jól védekeznek. A légiósainknak sajnos még nem úgy jött ki a lépés, ahogy azt szerettük volna, de bízom benne, hogy legközelebb ez már nem lesz probléma. Most zsinórban négy hazai mérkőzés következik, nagyjából velünk azonos erősségű ellenfelekkel szemben, célunk - mint mindig - a győzelem megszerzése lesz.

Hogy sikerült a beilleszkedés Sopronban?

Köszönöm szépen, azt hiszem, igazán jól. Remek kis társaság vagyunk, lassan kezdünk összeérni. A szurkolóink fantasztikusak, külön meg szeretném köszönni, hogy képesek voltak ilyen sokat utazni azért, hogy élőben szurkolhassanak nekünk. 

Slide: Tóth Zsombor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus