Djeraszimovics marad Kecskeméten

A KTE-Duna Aszfalt együttese hosszabbított a gárda egyik húzóemberével, Marko Djeraszimoviccsal.

A ktekosar.com cikke:

Eldőlt, hogy a kecskeméti szurkolók egyik nagy kedvence, Marko Derasimovic a KTE-Duna Aszfalt játékosaként folytatja a pályafutását. A játékos 5. szezonját kezdi majd a Messzi István Sportcsarnokban.

Nem túlzás azt állítani, hogy Marko Derasimovic alapember Kecskeméten. Sőt, minden eddigi szezonjában az volt. Ő az a játékos, aki akkor is ki tud találni valamit, amikor másnak esetleg nincs ötlete. A 30 éves, 198 cm magas játékos évek óta igen magas szintű átlagteljesítménnyel szolgálja a kecskeméti klubot – ezt bizonyítja, hogy az európai kosárlabda szakportál, az Eurobasket.com idén Az év legjobb magyarországi csapatában is helyet adott Derasimovicnak.

Derasimovic eddig 103 bajnoki mérkőzésen játszott a kecskeméti csapatban, átlagosan 16,8 pontot dobott, 22 felett van a VAL-átlaga. A klub már hetekkel ezelőtt elkezdte az egyeztetést a szerződés meghosszabbításáról, jelezve: fontos Kecskeméten Marko Derasimovic.

Ezzel a kecskeméti keretben jelenleg Pongó Martinnak, Pongó Máténak, Mészáros Máténak, Karahodzic Kemalnak, Kovács Péternek és Marko Derasimovic-nak van szerződése, s közel a megállapodás Hegedűs Gergely szerződéshosszabbítása kapcsán is.

Forrás, Foto, Slide - ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus