Dobos László a Kecskemét játékosa

Dobos László a KTE-Duna Aszfalt játékosa lesz a most következő idényben.

A ktekosar.com beszámolója:

A 23 éves center pályafutását az utóbbi időben sok sérülés terelte kényszerpályára. Most hazatér Kecskemétre, hogy újra felépítse önmagát.

Nem keltene meglepetést, ha most arról beszélhetnénk Dobos László kapcsán, hogy a spanyol bajnokságban, a Zaragozában építgeti a karrierjét. Ha minden úgy alakult volna az életében, ahogy azt tervezte néhány éve, akkor bizony most ez lenne a valóság. Csakhogy az elmúlt időszakban több olyan sérülés terelte kényszerpályára a karrierjét, ami bizony sok fiatalt megtörne, a karrierje feladására ösztökélne. Ilyenkor sokszor könnyebb új életet kezdeni, mint a régi újraépíteni.

Dobos László a nehezebb út mellett döntött, adni akar magának még egy esélyt, s ebben a KTE-Duna Aszfalt lesz a partnere. A fiatal center hazatér oda, ahol gyerekként országos bajnoki címet szerzett, ahol megismerte őt a kosárlabdás társadalom. Úgy döntött, hogy Kecskeméten járja végig ezt a roppant nehéz utat, amelyben a KTE-Duna Aszfalt, Forray Gábor vezetőedző és stábja (no, és a játékost gyermekkora óta jól ismerő atlétaedző, Losonczyné Klári) lesz a partnere. A klub természetesen bízik abban, hogy a fiatal center mihamarabb visszatérhet a kosárlabdapályára.

Forrás, Slide - ktekosar.com
Foto - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus