Doktor Péter távozik Körmendről

Doktor Péter nem fogadta el az Egis Körmend által felkínált új szerződést, távozik a vasi piros-feketéktől - Németh Ákos, Oroszi Bence és Márton Ádám a múlt héten hosszabbítottak a klubbal.

Az Egis Körmend hivatalos facebook-oldalának közleménye:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy csapatunk fiatal játékosa, Doktor Péter a mai napon, menedzsere útján hivatalosan, írásban jelezte, hogy köszöni a klub szerződésajánlatát, de nem fogadja el azt, így más csapatnál folytatja a játékot.

Péter számos korosztályos sikernek és a felnőtt csapat munkájának is részese volt nevelőegyesületénél.

Köszönjük, amit a piros-fekete színekért, a klubért tett és kívánunk neki sok sikert a folytatásban, mind a sportban mind pedig a magánéletben!

Természetesen követni fogjuk pályafutását és visszavárjuk Körmendre, remélve azt, amit menedzsre is megfogalmazott levelében:

Bízunk abban, hogy sok sikeres szezont fog még Körmenden játszani a jövőben!
 

És a körmendiek közleménye még a múlt hétről, a ZTE elleni bronzcsata első mérkőzését megelőzően három fiataljuk maradásáról:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy az Egis Körmend ma három saját nevelésű fiatal kosárlabdázóval kötött megállapodást a következő esztendőkre. Ma írta alá hosszabb távra szóló szerződését Németh Ákos, Oroszi Bence és Márton Ádám.

Klubunk számára kiemelten fontos, hogy a lehetőségekkel élve támaszkodjon azokra a kosárlabdázókra, akik szülővárosukként kötődnek Körmendhez, illetve nevelőegyesületükként az Egis Körmendhez.

A három fiatal kosaras maradása garancia arra, hogy csapatkapitányunk, Ferencz Csaba mellett a következő években is tapsolhatunk itt felnevelt játékosoknak, akik nagy elődök nyomdokain haladva lehetnek a körmendi kosárlabdázás értékei, sikereinek továbbvivői.


Forrás - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala
Foto, Slide - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus