Dr. Nyerges Zsoltnak elég volt Földháziból

Dr. Nyerges Zsolt tegnap esti közleményében Földházi Tamás játékvezető ténykedésével kapcsolatban fogalmazott meg éles kritikát.

dr. Nyerges Zsolt sajtóközleménye:

 

A Szolnoki Olaj KK mélyen felháborodott a Szolnok-Kaposvár Magyar Kupa mérkőzésen tapasztalt bírói elfogultság miatt.

Nem ez az első alkalom, hogy Földházi Tamás tendenciózus ítéletekkel nyúl bele a „meccsbe”. A MAFC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen Vojvoda Dávidnak ítélt alaptalanul sportszerűtlen faultot, ami miatt a csapatkapitányunk nem léphetett pályára a Zalaegerszeg ellen.

Ekkor még azt gondoltuk, hogy véletlen, de ugyanez a „bíró” ma másodszor próbálta szándékosan téves ítéletével „elcsalni” a meccsünket. A Kaposvár elleni mérkőzésén Nikola Pavlicsevicset büntette – véleményünk szerint jogtalanul – két technikai hibával, így meghatározó játékosunk kénytelen lesz kihagyni a holnapi mérközésünket.

Elvárjuk, hogy Földházi Tamás álljon ki a nyilvánosság elé, ha valami problémája van a csapatunkkal, és mondja el, ha van valami frusztrációja, de ne részrehajló ítéletekkel próbálja befolyásolni a végeredményt!

Klubunk már hivatalosan is kérte a Magyar Kosárlabda Szövetségtől, hogy a Magyar Kupa és a bajnokság hátralévő részében Földházi Tamás ne vezessen Szolnok-mérkőzéseket.

A klubok, játékosok és szponzorok komoly munkát fektetnek abba, hogy minél magasabb legyen a magyar kosárlabda színvonala, és egy bírótól, így Földházi úrtól is elvárható, hogy ennek szellemében végezze a feladatát.

Szolnok, 2017.02.16.

Kiadó: dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Olaj KK tulajdonosi alapítványának alapítója


Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus