Dzunics az Alba új vezetőedzője

Az Alba Fehérvár új vezetőedzője a 2013-ban a csapattal bajnokságot és kupát is nyerő Dzunics Braniszlav.

A gárda hivatalos honlapja, az albakosar.hu számolt be erről:

Megszületett a megállapodás a TLI-Alba Fehérvár és volt bajnokcsapatunk edzője, Branislav Dzunic között. Korábbi sikeredzőnk két paksi szezon után tér vissza Székesfehérvárra.

"Mivel távozása után az elmúlt két évben is megmaradt a jó viszony közöttünk, ezért többször tárgyaltam személyesen Dzuniccsal a visszatérésének lehetőségéről. Szóban mindenben megegyeztünk, két éves szerződést fogunk aláírni, amikor Belgrádból visszatér Magyarországra, de ez már csak formalitás lesz. Nagyon örülök, hogy volt bajnokcsapatunk edzője fogja irányítani a szakmai munkát és remélem hogy hasonlóan eredményes lesz, mint a korábbi három szezonjában." - nyilatkozta honlapunknak Halm Rolland csapatunk ügyvezetője.

"Több oka van hogy visszatértem Fehérvárra. Az egyik, hogy szakmailag mindig egy nagy kihívás és lehetőség az Albánál dolgozni, a másik ok hogy családommal nagyon szeretjük a várost és jól éreztük magunkat a csapatnál. Megegyeztünk Halm Rollanddal a visszatérésemről. Nagyon motivált vagyok, alig várom hogy elkezdődjön a munka és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnál újra lehetőséget kapok. Az első feladatok egyike lesz a szakmai stáb kialakítása és a magyar játékosok kiválasztása." - mondta Branislav Dzunic új vezetőedzőnk.

Forrás, Foto - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus