Dzunics két éves szerződést írt alá az Albával

Ma délelőtt sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan is a TLI-Alba Fehérvár régi-új vezetőedzőjét, a két évre aláíró Dzunics Braniszlavot.

A feol.hu cikke:

A Vodafone Sportcentrum VIP­-termében előtérbe került a csapat által 2013-­ban elhódított Magyar Kupa-­trófea és a bajnoki címért járó serleg. Mindkettőt Dzunic Branislav irányításával nyerte az Alba, s az eredményes folytatás reményében a mester visszatér a Gáz utcába.

A múlt szezon nagyon rosszul sikerült, ennek összetett oka van. Azonban az okok keresésnél fontosabb, hogy szerettük volna jelezni: a következő szezonban másképp lesz, egy remek szakember vezetésével szeretnénk visszakerülni az első négy csapat közé. - ­ mondta Halm Rolland, a TLI-­Alba Fehérvár ügyvezetője a szerződés aláírása előtt. Az első lépés volt Dzunic szerződtetése, mert Báne garancia arra, hogy a csapat visszakerüljön oda, ahova való.

Jó érzés újra itt lenni. Sok ismerőssel találkozom. Azonban másrészről a fehérvári szerepvállalásom kötelez a minél jobb munkára. -­ fogalmazott Dzunic Branislav. Nem szeretnék ígérgetni. Lépésről lépésre haladunk. Ki kell alakítani a szakmai stábot, le kell ülni Góbi Henrikkel, majd a játékosokkal is. Simon Balázs, Csorvási Milán, Supola Zoltán és Kovács Ádám rendelkezik szerződéssel. A csapat kialakításánál a klub álláspontja szerint könnyebbséget jelenthet, hogy a szabálymódosítások miatt három külföldi helyett ötöt lehet szerepeltetni az együttesben.

Az új vezetőedző szerint az elsődleges, hogy meg kell találni azt a megfelelő szerkezetet, melyben nem ütköznek a játékosok a posztokon. A cél, hogy az Albában minden posztra legyen magyar játékos.

A TLI-­Alba Fehérvár együttese augusztus közepén kezdi a felkészülést a következő bajnoki szezonra.

Forrás - feol.hu
Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus