Dzunics: nem csak én vagyok elszánt és éhes

Az Alba régi-új trénere meg van győződve arról, hogy ismét sikeresek lesznek - most egyéni képzés zajlik sok dobással és kevés futással.

Az albakosar.hu interjúja a trénerrel:

- Nem csak én vagyok elszánt és sikerre éhes, ugyanezt érzem a játékosokon is. Jó érzésekkel tértem vissza Gáz utcába, a csarnok az elmúlt esztendőben megszépült, sokkal jobbak a körülmények. A csarnok átépítése időszerű volt, korszerűbb lett, sokkal inkább alkalmas élsportra. Ahogy mondani szoktam, jobban terjeng benne a kosárlabda illata. A vezetőkkel kétéves szerződést kötöttem a nyár elején. Nem tudom, ez sok, vagy kevés, az edzőt sok helyen egy év után már megunják, remélem, ez itt nem következik be. Meggyőződésem, ismét sikeresek leszünk a csapattal – mondja Braniszlav Dzunic.
 
Jelenleg 12 kosaras pattogtat a parketten, több játékos bizonyíthatja rátermettségét a klub utánpótlásából. A vezetőedző és két segítője, Góbi Henrik és Blahó Barnabás öt felnőttnek ad útmutatást, a többiek saját nevelésű fiatalok. Új játékos egyelőre Luka Markovic, de ez nem sokáig lesz így, rövidesen újabb bejelentések várhatóak.
 
- Napi egy edzéssel készülünk jelenleg, amolyan felvezető jelleggel, jövő héttől indul a komolyabb munka – folytatja Dzunic. - Most egyéni képzés zajlik, sok dobással, a futások egyelőre másodlagosak. A két válogatott játékosunk, Supola Zoltán és Csorvási Milán kedden csatlakozott hozzánk. Az első edzőmeccset szeptember 3-án, az MKB Rieker Komarno ellen vívjuk a Vodefone Sportcentrumban.

forrás: albakosar.hu

fotó: sporthirado.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus