Edwards és McKinney-Jones pályára lépett a nyári ligában

A korábban a magyar bajnokságban játszó amerikaiak közül Justin Edwards és Trey McKinney-Jones is pályára lépett a Las Vegas-i nyári ligás tornán, mindketten kezdődként kaptak lehetőséget - Rosco Allen ezúttal nem került pályára a Boston Celticsnél.

Ma hajnalban újabb játéknap zajlott a Las Vegas-i nyári ligás tornán, és két korábbi NBI/A-s játékos is pályára lépett.

A Toronto Raptorsnál az előző idényben az Albával mindent megnyerő Justin Edwards kezdett, és bár a dobás nem ment neki (2 pont, 1/3 mezőny, 0/2 tripla, 0/2 büntető), 7 leszedett pattanója, 4 kiosztott gólpassza és 2 szerzett labdája alapján kifejezetten jó mezőnymunkát végzett a 20 játékperce alatt - csapata 97-72-re lemosta a pályáról a Minnesota Timberwolvest.

Az orlandói nyári ligás küzdelmek során még az Indiana Pacersnél pályára lépő Trey McKinney-Jones ezúttal a Miami Heatnél játszik, és ő is kezdő volt a floridaiaknál, ahogy Edwards a kanadai együttesben. A Körmenden 2016-ban kupagyőzelmet ünneplő amerikai kosaras 29 perc alatt 7 pontot szerzett, igaz, nem túl hatékonyan (3/9 mezőny, 1/2 tripla), volt viszont 5 pattanója és 1 gólpassza neki is, csapata pedig hátrányból fordítva nyert a San Antonio Spurs ellen 75-74-re.

A magyar érdekeltségűek közül a Boston Celticsnél Rosco Allen nem lépett pályára ezúttal, a Winston Shepardot a soraiban tudó Atlanta Hawks pedig nem játszott most.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus