Edwards marad Sopronban, Townes nem

A hétvégén eldőlt Mario Edwards sorsa, ő marad a Soproni Sördögöknél, Darian Townest azonban kivásárolták, ő Tajvanra távozik a nyugat-magyarországi együttestől.

A klub hivatalos honlapja, az sakc.hu számolt be a fejleményekről:

Amint arról Pojbics Szabolcs, a klub ügyvezetője honlapunknak beszámolt: eldőlt, hogy a Soproni Sördögök véglegesítette próbajátéka után a Pakson fontos pillanatokban rendre jó döntéseket hozó, jó megoldásokat választó amerikai hátvéd, Mario Edwards szerződtetését, ő tehát marad csapatunknál.

Távozik viszont másik amerikai játékosunk, Darian Townes. A pár éve már korábban is csapatunkat erősítő centert klubunk nyomott áron, kedvező feltételek mellett szerződtette, de a kontraktusában volt egy pont, amely szerint ha olyan érdeklődés érkezik iránta, amely számára anyagilag kedvezőbb feltételeket tartalmaz, mint soproni szerződése, akkor ha az érdeklődő megadja a klub által szabott kivásárlási ajánlatot, a Soproni Sördögök nem gördít akadályt a távozása elé.

Nos, Tajvanról érkezett egy ajánlat, Townest tehát kivásárolták elő szerződéséből, s ezzel klubunk is jól járt. Pojbics elmondta, a klub és a szakvezetés most azon dolgozik, hogy minél előbb megtalálják azt a külföldi középjátékost, akivel Townest pótolni tudják.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor (sakc.hu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus