Egy érkező, három távozó a Falcónál

Bradford Burgess érkezik a Güssing Knightstól a Falcóhoz négyes posztra, Hallik, Butorac és Rundles azonban távoznak.

A falcokc.com jelentette az új szerzeményt és a három távozót:

Ismét új játékost igazoltunk, hogy javítani tudjuk eredményeinket a szezon végéig. A 25 éves Bradford Burgess az osztrák bajnokságot jelenleg is vezető Güssing Knights csapatától érkezik. A játékos nem magatartásbeli vagy teljesítménybeli hiányosság miatt távozik, a Güssing Knights csapata sajnos nehéz anyagi helyzetbe került, így elengedték a játékosokat, kiléphettek szerződésükből. 

Bradford Burgess így a szezon végéig szóló szerződést kötött a csapattal. A 198 cm-es, 102 kg-os amerikai játékos 4-es poszton vethető be, erőcsatár, a FIBA Europe CUP sorozatban 12 mérkőzésen lépett pályára a Güssing színeiben, ahol 27.4 percet játszott átlagosan, ezalatt 12.9 pontot dobott, és 4.5 lepattanót szedett le.

Az osztrák bajnokságban 22 mérkőzésén 11.3 pontos átlaggal rendelkezik, 4.9 lepattanóval és 1.8 gólpasszal. Korábban megfordul már Belgiumban is, valamint Perl Zoltán jelenlegi csapatánál, a Capo d'Orlandonál is eltöltött egy szezont. A játékos holnap érkezik, és megkezdi a munkát a csapattal.

Emellett kezdeményeztük 3 játékossal szerződésük felbontását: Hallik, Rundles és Butorac távozik a csapattól.

Forrás - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus