EJ Kusnyer hazautazott!

Az amerikai-magyar kettős állampolgárságú bedobó Ernest John Kusnyer nélkül folytatja a bajnokságot az Egis Körmend együttese. A tripláiról híres játékos apai örömök elé néz, ezért utazott haza az Egyesült Államokba. A klub május végén dönt arról, hogy a jövőben igényt tart-e Kusnyer játékára.

A klub hivatalos közleménye:

"Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy csapatunk játékosa, EJ Kusnyer a mai napon hazautazott az Amerikai Egyesült Államokba. A távozásának nem szakmai, hanem magánéleti oka van. EJ első gyermeke a vártnál hamarabb fog megszületni, ezért a klub a játékos kérésére hozzájárult ahhoz, hogy hazautazhasson. EJ ma reggel, a Liszt Ferenc Repülőtérről küldött e-mail üzenetében is megköszönte, hogy lehetőséget kapott a hazautazásra. Külön köszönetet mondott azért, hogy ebben a szezonban a Körmend játékosa lehetett. Mint írta, nagyon élvezte az itt töltött időt.

EJ ebben a szezonban már nem tér vissza Magyarországra, a klub május végéig dönt arról, hogy a következő bajnokságban is igényt tart-e a játékára.

Zsebe Ferenc
ügyvezető "

 

Slide és Fotó - Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus