El-Amin és Kinney sem játszik még hétvégén

Sem a Sopron, sem a ZTE új légiósa nem debütálhat még hétvégén. 

A Sopron Muhammad El-Amint, a ZTE pedig korábbi játékosát, James Kinney-t szerződtette a hét közben, de egyik légiós sem léphet még pályára a hétvégén. Az ok ugyanaz: a szabály szerint csütörtök délig kellett volna érkezni mindkét játékos játékengedélye, azonban ez egyik esetben sem történt meg. 

"Kinney megérkezett, találkozott a csapattal, de nem kellett velünk edzenie pénteken, hiszen tudtuk, hogy nem játszhat vasárnap, ezért inkább hagytunk neki időt, hogy kipihenje magát. Amúgy is, amennyiben a játékengedélye rendben lett volna, az egy másik dilemmát vetett volna fel, nevezetesen, hogy edzéssel és fél év kihagyással a háta mögött érdemes lett volna-e szerepeltetni. Úgy gondolom, hogy a jövő hétre már sokkal jobban fel tud ő is készülni, amikor szombaton a Falco KC-hoz utazunk" - mondta a zaol.hu-nak Bencze Tamás, a ZTE vezetőedzője.

"Új bedobónk pályára léphessen, csütörtök délig meg kellett volna érkeznie a játékengedélyének, azonban az csak ma érkezett meg, bár El-Amin és a klub minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a dokumentum mielőbb klubunkhoz kerüljön. Maga El-Amin is írt üzenetet, klubunk vezetői pedig napok óta minden csatornán megpróbáltak az Atenas de Córdoba nevű egyesületnél -még az argentin szövetségen keresztül is – célhoz érni – mindhiába. Argentínában bajnoki szünet van, és a Sopronból érkező megkeresésekre csak ma reagáltak" - mondta a sakc.hu-nak Erdősi Gyula, a Sopron technikai vezetője.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus