El-Amin marad Körmenden!

Az Egis Körmend vezetősége pár perccel ez előtt közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, melyben jelezték, hogy Muhammad El-Amin marad a csapatnál.

Az Egis Körmend vezetőségének közleményét az alábbiakban közöljük:

"Hétfőn este Muhammad El-Amin az egyik közösségi portálon közölte, hogy elköszön Körmendtől.

Ahogy a klub vezetősége nevében akkor is jeleztük, erről akkor még nem történt megállapodás a felek között, így a játékos szerződését még nem bontottuk fel.
 
Muhammad El-Amin olyan súlyos fegyelmi vétségeket követett el, amelyek mellett nem mehettünk el szó nélkül, ennek volt a következménye első lépésben a fegyelmi, majd a pénzbüntetés. Ezt ő akkor nem fogadta el, ezért alakult ki az a helyzet, hogy szerződést bontunk vele.
 
Ahogy hétfőn szintén jeleztük, azonnal elkezdtünk játékost keresni, hogy új idegenlégióst szerződtessünk a klubhoz, és már jelöltünk is volt a posztra.
 
Muhammad El-Amin azonban tegnap, a késő esti órákban jelezte, hogy elfogadja a rá kiszabott büntetést, és szeretne a csapat játékosa maradni.
Úgy fogalmazott, hogy internetes profilján hirtelen felindultságában jelentette meg a távozásáról szóló információkat, amivel a klubvezetést a helyzet végleges lezárása előtt nyilatkozati kényszerbe hozta.
 
A játékos kijelentette, hogy a folytatásban mindent meg fog tenni azért, hogy sikeres szerepléshez segítse csapatunkat.

Bár a vezetőségnek voltak fenntartásai ezzel kapcsolatban, végül úgy döntöttünk, hogy elfogadjuk El-Amin megbánását és nem változtatunk a kereten, nem bontjuk fel a szerződését.
 
Mindezzel együtt nyomatékosan felhívtuk a figyelmét arra, hogy a folytatásban elvárjuk tőle a fegyelmezett, a csapat érdekét szolgáló játékot és edzésmunkát, mert kiváló képességeivel, játéktudásával csak így lehet mindannyiunk segítségére.
 
Az Egis Körmend vezetősége"

Slide és Fotó - vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus