"Elfogyott" a Pécs - elmarad a szombati edzőmeccs

Sérülések és betegségek miatt nem tudja lejátszani szombati edzőmérkőzését a Kecskeméttel Csirke Ferenc csapata. 

A ktekosar.com beszámolója:

Szombaton a PVSK-Pannonpower ellen játszotta volna második felkészülési mérkőzését a KTE-Duna Aszfalt, de a találkozó a pécsiek kérésére elmarad. Helyette – programmódosítás után – edzenek majd a kecskeméti játékosok.

A PVSK-Pannonpower csütörtök este jelezte, hogy nem tud eljönni a szombatra tervezett edzőmérkőzésre, ugyanis a keretből több játékos betegséggel (hányás, hasmenés), több játékos pedig sérüléssel küzd: a csapat új amerikai hátvédjének, Appleby-nek szerződését emiatt fel is kellett bontani, Budimir az Eszék elleni edzőmeccsen húzódott meg, Ceskovic, a csapat új irányítója szintén nem tud játszani. Így a meccs elmarad. A KTE-Duna Aszfalt szeretett volna másik edzőpartnert találni, de ilyen rövid idő alatt ez nem sikerült (amelyik klubnak nincs lekötött edzőmeccse, annak még nincs készen a kerete, ezért nem tervezett mérkőzést).

Ugyanakkor a PVSK vállalta, hogy a két klub második tervezett felkészülési meccsét nem Pécsen, hanem szeptember 15-én, kedden 18 órakor Kecskeméten játssza le a két csapat.

fotó: ktekosar.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus