Elkészült az Alba felkészülési programja

Elkészült a TLI-Alba Fehérvár felkészülési programja, amely majdnem véglegesnek tekinthető - augusztus 27-én játssza első mérkőzését a székesfehérvári alakulat.

Az albakosar.hu beszámolója:

Felnőtt együttesünk első edzésére augusztus 15-én kerül sor a Gáz utcai csarnokban, a folytatásban két tornán vesz részt a gárda, szeptember első hétvégéjén Kolozsváron, a hónap utolsó napjaiban pedig Pakson. Egy éve is találkoztunk a Szlovákiában jó ideje élcsapatnak számító Rieker Komarnóval, hazai pályán. Ezúttal is összecsap a két brigád, ám a tavalyinál jóval korábban, már augusztus 27-én, szombaton mérkőznek a felek az Alba Regia Sportcsarnokban. Négy nappal később, augusztus 31-én, szerdán pedig a másodvonalbeli Veszprém érkezik a koronázó városba. Szeptember 3-án, szombaton elképzelhető, hogy a MAFC is tiszteletét teszi nálunk, de ez ügyben a két klub között még zajlanak az egyeztetések. 

Ami viszont biztos, szeptember 9-től 11-ig Kolozsváron, komoly seregszemlén vesz részt Dzunic Branislav csapata, rangos ellenfelekkel (KK Cibona Zagreb, BC Mures, U-Banca Transilvania Cluj). Az erdélyi túrát követően, szeptember 14-én, szerdán viszonozzuk a révkomáromiak látogatását, szeptember 18-án, vasárnap pedig Kaposváron mérkőzünk a KK együttesével. Szeptember 21-én, szerdán a kecskemétieket (KTE) látjuk vendégül, 24-én, szombaton pedig mi utazunk az alföldi városba. Szeptember 27-én, kedden a kaposváriakat fogadjuk, majd szeptember 30-án, szombaton és október 1-én, vasárnap a mindig erős együttseket felvonultató, paksi tornán lépünk pályára. Itt kerül sor az úgynevezett élesítésre, lévén a hazai bajnokság egy héttel később, október 8-án, szombaton rajtol.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Az Alba felkészülési programja tehát:

augusztus 27., TLI-Alba Fehérvár - MKB Rieker Komarno
augusztus 31., TLI-Alba Fehérvár - Veszprém
szeptember 3., TLI-Alba Fehérvár - MAFC (?)
szeptember 9-11., kolozsvári torna (KK Cibona Zagreb, BC Mures, U-Banca Transilvania Cluj)
szeptember 14., MKB Rieker Komarno - TLI-Alba Fehérvár
szeptember 18., Kaposvári KK - TLI-Alba Fehérvár
szeptember 21., TLI-Alba Fehérvár - KTE-Duna Aszfalt
szeptember 24., KTE-Duna Aszfalt - TLI-Alba Fehérvár
szeptember 27., TLI-Alba Fehérvár - Kaposvári KK.
szeptember 30.-október 1., paksi torna

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus