Élőben a Körmend és ZTE meccse!

Ma este négy mérkőzést bonyolítanak a Férfi NB I A-csoportjának 11. fordulójában. Közülük kettőt, a Körmend - Nyíregyháza és a Zalaegerszeg - Kecskemét mérkőzést követhetik nyomon a kosárlabda szerelmesei, hála az élőképes közvetítéseknek!
 

Az MTE TV jóvoltából élőben láthatjuk az Inkognito Fashion Körmend BC - MARSO-Nyíregyházi KK mérkőzést ma 18:00-tól. A találkozó nagy téttel bír a hazaiak számára, ugyanis ha nyernek, abban az esetben biztosan ott vannak a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Játékvezetők: Cziffra Cs., Frányó P., Gorka Sz., (Schäffer)  

Fullcourt link: http://195.56.77.56/n4/?hun_1763

A Körmend annak ellenére, hogy sok hibával játszott (21 eladott labda), s kulcsjátékosai közül csak Rakocsevics nyújtotta a megszokott teljesítményt, tisztességgel helytállt a Triumph együttesével szemben a hétközi EuroChallenge fordulóban. Valószínűsíthető, hogy hazai pályán nem játszanak kétszer egymás után ennyi hibával. Nem is engedhetik meg maguknak a pontatlanságokat, ugyanis szükségük van a győzelemre, ha feljebb akarnak zárkózni a tabellán, mely a Magyar Kupa nyolcas döntője szempontjából is nagy jelentőséggel bír. Szombatra minden bizonnyal feljavulnak, s esélyeshez méltóan behúzzák a mérkőzést. Az NYKK nagy pofonba szaladt bele az elmúlt játéknapon a Kaposvár otthonában. Szombaton újabb idegenbeli fellépés vár rájuk, mely valószínűleg nem lesz könnyebb egy fikarcnyival sem. A Magyar Kupa tagságra hajtó hazaiak bizonyára a lehető legnagyobb különbséggel szeretnék felülmúlni Horváth Imre tanítványait. Hiába érkezik lassan feléhez a pontvadászat, a nyíregyháziak még mindig csak keresik a lehető legjobb játékukat, ahogy azt is, hogy miként működhetnének legsikeresebben.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvítés eléréshez kattints a képre!

 

A Zalakerámia ZTE KK - KTE-Duna Aszfalt mérkőzés 18 óra 30 perckor kezdődik, melyről a zalasport.hu oldalon találhattok élőképes közvetítést!

Játékvezetők: Ádám J., Török R., Szabó G., (Major) 

Fullcourt link: http://195.56.77.56/n4/?hun_1764

A meglepően jó szezonkezdet után komoly mélyrepülésbe kezdett a ZTE, sorozatban ötödik vereségüket könyvelték el múlt szombaton a Pécs vendégeként. Plumb kiesése nagy érvágásnak bizonyult, s az a tény sem könnyíti meg Völgyi mester dolgát, hogy a Safford-Lekli-Boston trió mögött gyakorlatilag nincs stabil kiegészítőember. Ám ha minden jól alakul, akkor az új játékosuk, Vernon Teel pluszt adhat a kék-fehér gárdának. A Kovács-Kámán-Gáspár hármastól várható lenne, hogy megbízhatóan támogatják a vezéreket, ám tőlük csak fellángolások érkeznek. A Kecskemétnek is van oka helyrerázni renoméját, ugyanis nagy különbséggel kaptak ki az Alba otthonában, ahol még az átlagnál (40%) is gyengébb dobóformát mutattak. Nagyon észnél kell lenniük, hisz a kék-fehérek szeretnék feledtetni az utóbbi hetek vereségeit.

Jó szórakozást a mérkőzésekhez!

Hajrá magyar kosárlabda!

 

Slide - Tóth Zsombor
Fotó - fibaeurope.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus