Élőkép a Körmend - Alba Fehérvár mérkőzésről!

Ma este ismét élő közvetítést láthatnak a magyar kosárlabda kedvelői, ugyanis a Férfi NB I A-csoportjának 4. fordulójából az Inkognito Fashion Körmend BC – Alba Fehérvár mérkőzést sugározza majd az MTE TV.
 

Szerdán megkezdte EuroCup szereplését a magyar bajnoki címvédő Alba Fehérvár együttese. A kék-fehérek az orosz Nizsnyij Novgorod vendégeként 18 pontos vereséget szenvedtek. Több hibát vétett a fehérvári alakulat, ám mutattak bíztató dolgokat a támadó, védő oldalon egyaránt. Az  orosz túrát péntek délelőtt zárták, ugyanis több mint 4500 kilométeres, közel 30 órán át tartó utazást tudtak le ebben a pár napban. Itt azonban még nincs vége az utazásnak, ugyanis ma, busszal vágnak neki a Körmendre vezető, már jóval kisebb távnak. Kérdés, hogy keret tagjai mennyire lesznek frissek az elmúlt napok után. Az előzmények, s az eddigi ellenfelek ismeretében nem túlzás azt állítani, hogy a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése vár az Albára a magyar bajnokságban.

A legutóbbi fordulóban első győzelmüket jegyezték a körmendiek, bizonyára szeretnék megszakítani azt a rossz sorozatot, melyet hazai környezetben tudhatnak magukénak az Albával szemben. A székesfehérváriak ugyanis az utóbbi években kizárólag nyerni járnak a Rába-parti városba. Ferencz Csabáék 2011. március 23-án győzték le utoljára (80-68) a Szentélyben az akkor még Hanga Ádám által vezetett Albát. A piros-feketék aktív kerete új taggal bővült, miután a magyar nagyszülőkkel rendelkező E.J. Kusnyer csütörtök reggel letette az állampolgári esküt, így már honosított játékosként szerepelhet Hencsey mester együttesében. A hazai pálya előnyét élvező MTE nagyot emelhetne respektjén, s bizakodva nézhetne a soron következő mérkőzések irányába, ha el tudná venni a bajnok veretlenségét. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a közvetítésbe pedig a bemutatás előtt kapcsolódhatnak be azok a nézők, akik nem tudnak kilátogatni a Szentély Arénába.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Jó szórakozást kívánunk!
 
Hajrá magyar kosárlabda!

Fotó: bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus