Élőkép a Körmend - Kaposvár mérkőzésről!

Ma négy mérkőzéssel fejeződik be a Férfi NB I A-csoport 9. fordulója. Az MTE TV jóvoltából azok a kosárlabda szerető nézők, szurkolók is figyelemmel kísérhetik az Inkognito Fashion Körmend BC - Kaposvári KK találkozót, akik nem tudják a helyszínen megtekinteni az összecsapást.

Fontos mérkőzés előtt áll a hazai csapat, mivel ha nem szeretnének lépéshátrányba kerülni a középmezőny együtteseitől, akkor nem engedhetnek meg maguknak olyan otthoni vereségeket, mint például a Szeged elleni. Szerdán közös megegyezéssel szerződést bontottak Fears-szel, majd péntek reggel jött a hír, hogy El-Amin érkezik tíz napos próbajátékra. A korábban a Pécs és az Alba Fehérvár együttesében szereplő légiós valószínűleg nem debütálhat ma este új csapatában. Ám a keddi EuroChallenge mérkőzésen látszott, hogy komoly mentális erő rejlik a piros-fekete gárdában, melyet a ZTE felett aratott győzelem után a hétkőzi EC diadal tovább erősített.

A Kaposvár legutóbbi öt mérkőzését megnyerte, utoljára Hrvoje Puljko nélkül tudtak győzedelmeskedni a Sopron felett. A kezdeti bizonytalanság után Hinnant kezd magára találni, Fodor Márton hozza azt a rutinos, megbízható játékot, melyet vártak tőle, Hendlein Roland teljesítményéről pedig mindent elmond, hogy jelenleg ő a bajnokság egyik leghasznosabb játékosa, tobb kategóriában karriercsúcsot átlagol. Palánk alatti párja, Wayne Chism olyan pozitív impulzust hozott magával, mely egyelőre feljebb és feljebb tolja a tabellán a somogyi alakulatot.

Mindkét oldalon vannak sérültek, ám álljanak ki bármilyen kerettel a csapatok, abban biztosak lehetünk, hogy jó hangulatú ütközetre, szoros csatára van kilátás.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a közvetítésbe pedig a bemutatás előtt kapcsolódhatnak be azok a nézők, akik nem tudnak kilátogatni a Szentély Arénába.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvítés eléréshez kattints a képre!

Jó szórakozást kívánunk!

Hajrá magyar kosárlabda!

 

Slide - Tóth Zsombor
Fotó - fibaeurope.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus