Élőkép a Körmend - Paks mérkőzésről!

Pikáns összecsapást tartogat a kosárszerető közönség számára a Férfi NB I A-csoportjának 2. fordulója. Egészen pontosan a Inkognito Fashion Körmend BC - Atomerőmű SE mérkőzést, 18 órás kezdettel, melyhez az MTE TV révén élőképes közvetítést találnak a kosárlabda hívei. A két együttes utolsó három, Körmenden rendezett találkozójából mindhármat a hazaiak nyerték, akik folytatnák jó sorozatukat, ám a Paks nem lesz könnyű préda.

A Körmend az első játéknap legszorosabb mérkőzésén mindössze egy ponttal maradt alul a Jászberény otthonában. Akkor hiányzott tőlük Farkas Attila, s akadtak még játékosok, akik nem 100%-os állapotban léptek pályára. Legyen azonban bármilyen a piros-fekete együttes összetétele, szerda este egyértelműen a győzelem reményében lépnek parkettre, nyitják meg hazai közönségük előtt is az idényt. A Paks a lehető legjobban kezdte a bajnokságot, miután közel 40 ponttal győzték le hazai környezetben a Nyíregyháza együttesét. Tették mindezt úgy, hogy harmadik légiósuk, Durrell Summers nem lépett pályára.

A hazaiak számára a védekezés hatékonysága nagyon fontos lesz. Amennyiben 70 pont környékén tudják tartani az ASE-t, akkor komolyan számolhatnak a győzelem lehetőségével. Ezt véghezvinni azonban rendkívül nehéz lesz. A vendégek rendkívül mély rotációval rendelkeznek és Dzunics mester tudja, hogy a magával hozott játékosokat miként használja a jelenlegi szerkezetben. Nagy biztonsággal jelentjük ki, hogy remekül fognak szórakozni a semleges szurkolók, valamint az ASE és a Körmend szurkolói is, ám a lefújáskor csak egyikük örülhet.

Az MTE TV jóvoltából már a bemutatástól figyelemmel kísérhetik a kosárlabda kedvelői, az érintett csapatok szurkolói az esti mérkőzést, a közvetítés 17 óra 50 perckor, a találkozó pedig 18 órakor kezdődik!

Jó szórakozást kívánunk a mérkőzéshez!

HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus