Előkép a Körmend - Szeged mérkőzésről!

Ma este ismét élő közvetítést láthatnak a magyar kosárlabda kedvelői, ugyanis a Férfi NB I A-csoportjának 6. fordulójából az Inkognito Fashion Körmend BC – Naturtex-SZTE-Szedeák mérkőzést sugározza majd az MTE TV.

Két győztesen megvívott derbi után, a legutóbbi fordulóban vesztesen hagyta el a parkettet a vasi alakulat. Azonban most olyan mérkőzés következik számukra, melyen kérdés nélküli, hogy ők a találkozó esélyesei. Az idei évben először mondhatják ezt a piros-feketék, van is rá okuk, ugyanis erejük jelen pillanatban inkább a védekezésben rejlik. Csütörtökön jött a hír, hogy próbajátékra hívják a Paksról távozó Durrell Summers-t. Ez a döntés, s a tény, hogy az új játékos már gyakorolhatott együtt a csapattal azt engedi feltételezni, hogy a mai találkozón már bemutatkozhatna a Körmend együttesében. Az biztos, hogy a piros-feketék számára hazai pályán csak a győzelem elfogadható, főleg azért, mert a két bajnoki ponttal kiegyenlítenék a győzelem-vereség mutatójukat.

A vendégek felkészülése zökkenőmentesre sikerült a körmendi túra előtt. A mögöttünk álló fordulóban gond nélkül múlták felül a bajnokság utolsó helyén álló, még nyeretlen Nyíregyházát. Egyértelmű, hogy a Jereminov-Levy-Williams légióstrió mellett Csorvási Milán tud húzóember szerepet betölteni a szegedi együttesben. A remek triplavető Kiss Zsolt a rutint képviseli a kezdőcsapatban. A legfőbb kérdés, hogy ki tud majd érdemben segíteni a cserepadról. Az eddigi találkozókon rendre lehetett számítani a fiatalabb Csorvási testvér, Levente megbízható játékára, ám ha csak ő tud érdemben fellépni a kezdők mellé, akkor a húzóembereknek, kivételni nélkül átlag feletti teljesítménnyel kell szolgálni.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a közvetítésbe pedig a bemutatás előtt kapcsolódhatnak be azok a nézők, akik nem tudnak kilátogatni a Szentély Arénába.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvítés eléréshez kattints a képre!

Jó szórakozást kívánunk!

Hajrá magyar kosárlabda!

 

Fotó: bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus