Élőkép a Körmend - ZTE rangadóról!

Nem maradunk élőképes közvetítés nélkül a mai napon, ugyanis az MTE TV jóvoltából figyelemmel követketjük az Inkognito Fashion Körmend BC - Zalakerámia-ZTE KK örökrangadót. A férfi élvonal legnagyobb múltú párharcának 109. bajnoki felvonására készülnek a csapatok.

 A ZTE együttese 55. alkalommal teszi tiszteletét szombaton Körmenden. Az eddigi mérkőzések döntő többségét a vasi alakulat nyerte (42), a zalaiak pedig minden ötödik körmendi fellépésüket nyerik meg. Utoljára 2009. október 10-én győzedelmeskedtek a Rába parti városban (72-74), abban az idényben, amikor a bajnokságot nyertek. Az előjelek miatt egészen péntekig nem tartottuk kizártnak, hogy megszakítják a több mint négy éve tartó rossz sorozatukat. Völgyi Péter fiai igaz meglepő vereséget szenvedtek hazai pályán az NYKK-tól a legutóbbi fordulóban, ám kiderült, nem várhatják nyugodtan a rangadót. Ugyanis sérülés miatt Plumb -lehet, hogy hosszabb időre- nem állhat Völgyi mester rendelkezésére, Safford pedig a legutóbbi játéknapon beszedett húzódásából lábadozik. Kissé felforgatott rotációval áll majd ki a kék-fehér alakulat, ellenben kétség sem férhet hozzá, hogy győzni szeretnének a körmendi katlanban.

A piros-feketék három bajnoki és két EC-ben elszenvedett vereség után javítani szeretnének az ősrangadón. Duplán fontos az ütközet, ugyanis vereség esetén nem csak az élen állóktól, de a középmezőnytől is leszakadnának a körmendiek. Ha hozzák az eddigi védekezésüket, s némileg javulnak támadásban, akkor joggal bízhatnak a győzelemben a hazaiak. Az elmúlt hetekben rendre kimaradó hárompontosok -a nagy számok törvénye miatt is- már heyükre kerülhetnek. Kevés pontot, jó hangulatot és kemény ütközetet hoz majd a Vas-Zala párharc.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a közvetítésbe pedig a bemutatás előtt kapcsolódhatnak be azok a nézők, akik nem tudnak kilátogatni a Szentély Arénába.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvítés eléréshez kattints a képre!

Jó szórakozást kívánunk!

Hajrá magyar kosárlabda!

 

Fotó (slide) - Tóth Zsombor
Fotó - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus