Érkezik az év kosaras menedzser játéka

Jobb edzőnek gondolod magad Ivkovicsnál, Dzunicsnál, vagy Sabálinál? Itt a lehetőség, mutasd meg tudásod. Jön a Basketball Pro Management!

Érdekel, milyen egy csapat ügyvezetőjének, marketing felelősének munkája? Kíváncsi vagy, hogy milyen a Szolnokot dirigálni, beépíteni a Falco tehetségeit, játékosokat keresni, nevelni? Már nem kell sokat várni ezekre az élményekre, válaszokra.

Az Umix Studios és a Cyanide Studio november 19-én küldi piacra a Basketball Pro Managment 2015 nevű játékot, melyben helyet kapnak a nemzetközi versenysorozatok, az európai kupák, többek között a német, olasz, francia, török, spanyol bajnokság is. A legörömtelibb tény az a hazai kosárbarátok számára, hogy a játék a Kezdő5.hu révén elérhető lesz magyar nyelven és tartalmazza a Férfi NBI/A-csoportját is.

A játék vezető adatbázis menedzserével, Kevin Mehou-Lokóval és Adorján Istvánnal készült interjúnkat EZEN a linken olvashatjátok.

A sikeresség felé vezető út nem csupán az edzői készségeken múlik. A rivális csapatok elleni mérleg és a további paraméterek széles skálája mind-mind hatással bír a szurkolók, tulajdonosok támogatási hajlandóságára, a csarnok forgalmára, jegybevételekre.

Ízelítő a játék tartalmából:

- Több mint 1600 csapat vár arra, hogy irányítsátok őket, keretükben 13 ezer játékossal. Az editor segítségével pedig módosíthatjátok az adatbázist.
- Minden csapattal kapcsolatos dolog kezelhető, a játékosok toborzásától, edzésektől, a figurák készítésén át, egészen a pénzügyekig.
- 43 játszható bajnokság közül választhattok, köztük 6 női ligával, az NBA-vel, NCAA-vel.
- Részt vehettek a nemzeti csapatokkal az olimpiákon, világbajnokságokon.
- Saját edzéstervet állíthattok be, mely a legoptimálisabb a játékosok fejlődéséhez.
- Megtervezhetitek a taktikát, stratégiát, melyet mérkőzések közben módosíthattok.
- A mérkőzéseket 2D-ben és 3D-ben egyaránt megtekinthetitek.
- Akik számára még ismeretlenek a kosárlabda alapjai, könnyen megtanulhatják az útmutató segítségével.
- Nagy mennyiségű és részletes statisztika a játékosokról, csapatokról.

 

Ne feledjétek, a játék november 19-től elérhető lesz a PC-s felhasználók számára.

Kattintás után nagy méretben jellennek meg az alábbi képek.

Slide és Fotók - basketball-pro-management.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus