Erősödik a Körmend szakmai stábja

Gasper Potocsnik kérésére újabb szakember érkezik a vasi alakulhathoz. 

Az Egis Körmend közleménye:

A közelmúltban kinevezett Gasper Potocsnik kérésére érkezik hozzánk Zsiga Mravljak, aki már évek óta közvetlen munkatársa vezetőedzőnknek.

Mivel az előttünk álló időszakban is folyamatosan heti két mérkőzés vár a csapatunkra, ezért a vezetőedző úgy látta, hogy szükség van a stáb bővítésére.

– Rengeteg feladat áll lelőttünk, hiszen a csapatra még öt nemzetközi mérkőzés vár a FIBA kupa második körében, és sorozatban jönnek a bajnoki találkozók is. – mondta Gasper Potocsnik. – Hencsey Tamás munkája nélkülözhetetlen és ő az, aki itt nőtt fel, ismeri a közeget, a csapatot. Továbbra is ugyanaz lesz a feladata, mint eddig. Ugyanakkor az ellenfelek feltérképezésében, a szakmai háttérmunkában, a fiatalokkal és a felnőtt játékosokkal végzett egyéni képzésekben őt is segítheti Zsiga Mravljak. Az a célunk, hogy a terhek megosztásával még nívósabb lehessen a munkánk.

A szakmai stáb új tagja hétfőn délelőtt már bemutatkozott a játékosoknak. 

– Szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőinek a lehetőségért, hogy én is itt dolgozhatok! Mindent meg fogok tenni azért, hogy segítsem a klubot, és hogy a csapat elérhesse a szezonra kitűzött céljait! – mondta a 29 éves szakember. – Öt éve együtt dolgozunk Gasperrel, jól ismerjük egymást, így nem lesz nehéz beilleszkednem a munkába. Korábban jól tudunk együtt dolgozni, remélhetőleg így lesz ez Körmenden is. Elég gyorsan történt minden, csak vasárnap érkeztem meg Németországból, de azt tudom a klubról, hogy magas célokat tűzött ki maga elé. Az előző szezonban remek és eredményes játékot nyújtott a csapat. Remélem, hogy folytatni tudjuk ezt és boldoggá tudjuk tenni a szurkolóinkat.

fotó: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus