Esős debreceni egyetemi "ezüstvasárnap" Szombathelyen

A múlt hét végi esőzések Szombathely városát sem kerülték el, így szabadtér helyett az esőhelyszínen, az Oladi Általános és Szakközépiskola, Általános Művelődési Központ csarnokában rendezték az idei Decathlon B33 Tour első viadalát.

Öt kategóriában összesen 45 csapattal vette kezdetét az idei Decathlon B33 Tour sorozatába.

Az amatőr elit kategória szlovák csapatok nevezésével nemzetközivé vált. Az onnan érkező együttesek egyike, a Letny Vanok nyerte az Elite kategóriát, amely a második helyezett 3 testőr csapatával egy lépéssel közelebb került az 100 eurós fődíjhoz és a prágai World Master induláshoz!

Az egyetemistáknál férfi vonalon felcserélődött az 5-5 elleni nagypályás bajnokság végeredményéhez képest az első kettő sorrendje, a B33 nyitó fordulóját a TF nyerte a DEAC előtt, a fináléban biztos, 16-6-os győzelmet aratva.

Az egyetemistáknál, a lányok versenyében keleti döntőt rendeztek a nyugati határszélen, amelyben a nyíregyházi főiskolások 11-7-re legyőzték a DEAC csapatát. Érdekesség, a debreceniek mind a férfi, mind a női mezőnyben ezüstérmet szereztek.

Nem sokat pihenhetnek a csapatok, hiszen hétvégén, szombaton jön a második forduló, amelyet 17-én, szombaton Pécsett rendeznek.

Részletek, a nevezéshez szükséges tennivalók a decathlon-2014.b33.hu oldalon találhatók.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus