EuroChallenge Final Four a Sport TV-n

A Sport TV csatornáin lesz látható az EuroChallenge-sorozat Final Fourja: a Szolnoki Olaj részvételével zajló négyes döntőt április 25-27. között rendezik meg Bolognában - tájékozatta honlapunkat a sportcsatorna. 

 

A Sport TV közleménye:

A Sport TV és a Szolnoki Olaj a szezon elején együtt indult el egy úton, amelynek végén együtt is juthatnak csúcsra: a csatorna követte nyomon az Olaj menetelését az EuroChallenge-sorozatban, és most a Final Four is a Sport TV-n lesz látható. A tervek szerint a négyes döntő összes meccse műsorra kerül, a pénteki összecsapásokat a Sport2-n, a vasárnapi helyosztókat pedig a Sport1-en láthatják a nézők. A négy mérkőzés kommentátora Méhes Gábor lesz, aki már alig várja, hogy újra kiereszthesse a hangját egy-egy szép szolnoki kosár után. 

„Nagyon ráférne már a magyar férfikosárlabdára egy jelentős nemzetközi siker - jegyezte meg Máté Pál, a Sport TV programigazgatója. - A Szolnok két éven belül másodszor jutott el a négyes döntőig, és ez a magyar kosárlabda nemzetközi megítélésének is nagyon jót tesz. Biztos vagyok benne, hogy a 2012-es debreceni Final Fourból rengeteg tapasztalatot tud hasznosítani az Olaj, még akkor is, ha a kerete azóta jelentősen átalakult. A csapat Dragan Alekszics irányításával a szezon második felére remekül összeállt, és ha Bolognában sikerül azt a védekezést bemutatni, ami például a negyeddöntő harmadik mérkőzésén, a Tartu ellen jellemezte a csapatot, joggal reménykedhetünk abban, hogy Báder Marciék túlszárnyalhatják a két évvel ezelőtti negyedik helyezést.” 

Az EuroChallenge-sorozat bolognai Final Fourjából a Sport2-n április 25-én 17:45-től a Szolnoki Olaj–Triumf Ljuberci, 20:30-tól a Reggio Emilia–Gaziantep mérkőzést közvetítjük, a Sport1-en április 27-én 16:15-től a bronzmérkőzést, 18:45-től pedig a döntőt tűzzük műsorunkra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus