Fekete Ádám felajánlotta a lemondását

Sorozatban hét vereségnél jár a Kaposvár, a csapat vezetőedzője pedig a KTE elleni találkozót követően úgy érzi, hogy változás kell.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, gyenge játékkal, hosszabbítás után kapott ki hazai pályán a Kaposvári KK a Kecskeméttől, ezzel sorozatban hetedik vereségét szenvedte el a szezont még 4-0-val nyitó somogyi alakulat. A nagyon mély gödörben lévő együttes vezetőedzője, Fekete Ádám az összecsapás utáni értékelés során felajánlotta a lemondását. A tréner szerint volt már máskor is hullámvölgy, de abból sikerült kimászni, most viszont úgy érzi, hogy változásra van szükség a klubnál. 

"Kemény mérkőzés volt. Sokat dolgoztunk a csapat összerakásán, de ez csak a védekezés terén sikerült, a támadásban nem. Minden összeesküdött ellenünk, kulcspillanatban maradt ki ziccer, s bár a hosszabbítást sikerült kiharcolni végül kikaptunk. Sok éve itt dolgozom már, korábban is voltak hullámvölgyeink, de most már valami változás kell a csapatnál, ezért felajánlom a lemondásom" - mondta. 

fotó: Rónási Márton

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus