Ferencz Csaba újabb két évig piros-feketében

Örömmel tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy sikerült megegyeznünk klubunk válogatott bedobójával, Ferencz Csabával arról, hogy a következő két évben sem cseréli másra a Körmend mezét - tájékoztatta honlapunkat Zsebe Ferenc, a gárda ügyvezetője. 

A klub honlapján megjelent hír: 
 
"Ferencz Csaba a korosztályos csapatokat végigjárva jutott el a felnőtt gárdáig és többször a nemzeti válogatott keretéig. Eddig csak a címeres mezre váltotta a piros-fekete színeket, és szerződésének aláírásával eldőlt, hogy ez a következő két szezonban sem lesz másképp.

Ahogy korábbi bejelentéseinkben is jeleztük, eddig minden olyan játékosunkkal, akivel megegyeztünk a folytatásról vagy új emberként érkezik hozzánk, két évre állapodtunk meg. Ez is jelzi, hogy nem évente cserélődő játékosokkal képzeljük el az elkövetkezendő esztendők csapatát, hanem egy jórészt állandó, stabil kerettel. Ferencz Csabának a következő idényre még volt élő szerződése, de a csapat stabilitása érdekében fontosnak tartottuk, hogy vele is két esztendőre szóló megállapodást kössünk.

Célunk az, hogy az így kialakuló keret, a helyi utánpótlásból érkező fiatalokkal kiegészülve egy összeszokott, szórakoztató és eredményes játékot mutató csapattá váljon. A klub minden munkatársa ezért dolgozik."

fotó, slide: bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus