Filipovics: a legjobb döntést hoztam

A kaposvári U20-as válogatott játékos nem megy vissza Amerikába - aláírt a TLI-Alba Fehérvárhoz. 

Az albakosar.hu jelentette a hírt a fiatal játékos aláírásáról:

Kétéves szerződést kötött a TLI-Alba Fehérvár kosárlabdacsapatával a 19 esztendős, erőcsatárként és magasbedobóként is bevethető Filipovics Márkó. A július derekán, Fehérváron rendezett U20-as, B-csoportos Európa-bajnokságon bronzérmet szerző, ezáltal a legjobbak közé jutó címeres mezes együttesünk egyik legjobbja volt a 206 centiméterre nőtt kosárlabdázó.

Filipovics hosszas tárgyalások után, ma délután írta alá kétéves szerződését Halm Rolland ügyvezetővel. Korosztályának egyik legtehetségesebb honi játékosa egyéves, tengerentúli kitérő után tért vissza Magyarországra. Az Egyesült Államokban, a Prolific Prep Academy együttesében töltött egy szezont.

- Úgy gondolom, a pályafutásom szempontjából a legjobb döntést hoztam, amikor elfogadtam az albás ajánlatot. Ugyanis a fehérváriak U21-es, valamint a reményeim szerint ismét éremért küzdő felnőtt együttesében is bizonyíthatok. Bízom abban, hogy sok időt töltök a parketten a TLI-Alba Fehérvárban - közölte Filipovics Márkó, a szerződés aláírását követően.

Forrás, Foto, Slide: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus