Fodor Márton még két évig Kaposváron

A mai napon sajtótájékoztató keretében jelentette be a Kaposvári KK vezetősége, hogy Fodor Márton további két esztendőre szóló szerződést kötött a somogyiakkal. A remek szezont futó hátvéd ennek értelmében 2016 májusáig marad a KKK együttesében.

A tavalyi évadhoz hasonlóan idén is bejutott a legjobb négy közé a Kaposvári KK együttese, mindebben kulcsszerepet játszott a Szolnokról érkező Fodor Márton. A körmendi nevelésű 33 éves hátvéd egyéni szempontból pályafutása egyik legjobb idényét produkálta.

Monok Tibor a Kaposvári KK ügyvezető-elnöke a Park Garden és Fröccskertben tartott sajtótájákoztatóján elárulta: szeretnék egyben tartani a tavalyi magyar magot, amelynek első lépése volt a válogatott hátvéd megtartása.

Nagyon nagy dolognak tartom Fodor Márton itt tartását. Nem titok, hogy a gyengébb szolnoki időszakot követően kimagasló szezont produkáló játékost több klub is csábította. Az elmúlt időszakot még kölcsönben töltötte nálunk, s közel egy hónapja kezdtük el a tárgyalásokat az esetleges közös jövőről: ennek eredményeképpen most kettő évre szóló megállapodást írtunk alá. Fodor Márton remekül irányította a csapatot és a közösségbe is hamar beilleszkedett. Komoly lépésnek tartom a megtartását, hiszen biztos vagyok abban, hogy a jövőben is nagy erőssége lesz az együttesnek - mondta Monok Tibor.

Való igaz, hogy más együttesektől is voltak megkeresések, de több oka is van annak, hogy a kaposváriak ajánlatát fogadtam el. Szeretnék ezen a szinten még legalább két esztendőt játszani. Nagyon bízom abban, hogy ismét jól sikerül a csapatépítés és eredményes együttesünk lesz. A kaposváriak a szolnoki kitérő után is bíztak bennem, ez számomra nagyon fontos tényező volt. Jó körülmények között, jó szakmai háttérrel dolgozhattam. Megpróbáltam stabil teljesítményt nyújtani és mindazt, amit kaptam, a mutatott játékommal meghálálni. Örülök annak, hogy jól sikerült a szezon még akkor is, ha végül az áhított bronzérmet nem sikerült megszerezni. Fájó volt számunkra a vereség, mert reális esélyünk volt a győzelemre. Aki azonban végig követte az idényünket, az tudja, hogy rengeteg gonddal kellett megküzdenünk, a légiósok kényszerű cseréjétől kezdve Puljko hétmeccses kihagyásán át Davis beépítéséig. Ennek ellenére sikerült az első öt, majd később a legjobb négy csapat közé jutnunk. Összességében tudni kell értékelni a negyedik helyezést is, mert ebben a bajnokságban a Kaposvári KK-nak ez nagy eredmény. - nyilatkozta Fodor Márton.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus