Gerry Blakes lehet a Körmend második légiósa

Gerry Blakes lehet a Körmend második légiósa - augusztus 15-én érkezik a csapathoz, két hete lesz meggyőzni a szakvezetést.

Az Egis Körmend hivatalos honlapja, a bckormend.hu számolt be az igazolásról:

Ezekben a percekben érkezett meg a kosaras és amerikai ügynöke által is aláírt szerződés, így most már hivatalosan is az Egis Körmend játékosa a 193 cm magas, 1993. november 16-án született sportoló.

Gerry a Kalifornia állambeli San Bernardino Valley College játékosaként bontogatta szárnyait, ahol két szezon alatt 1.052 pontot és 200 gólpasszt jegyzett, ezzel elnyerve a konferencia és az állam kitüntetéseit.

Innen került a PAC12 konferenciában szereplő Arizona State egyetem csapatához, ahol két sikeres szezont tudhat maga mögött. A 10.754 nézőt befogadó Arizona State University Pavilion parkettjén nem kisebb csapatok ellen játszott, mint például a körmendi Golomán György csapata, a UCLA, valamint a USC, a Washington, a Washington State és a Kentucky. Első évében 11.1 pont, 4.2 lepattanó és 1.8 gólpassz volt az átlaga, második évében 11.0 pontja mellett a csapata legjobb lepattanózója is volt, 5.3-as átlaggal.

Gerry a tervek szerint augusztus 15-én kezdi meg a felkészülést a csapattal és két hete lesz arra, hogy meggyőzze képességeiről a szakmai stábot.

A játékos legszebb mozdulatait bemutató videók a következő linkeken tekinthetők meg: 

Forrás - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus