Gibson távozik Kaposvárról

Az amerikai légióssal szerződést bontottak a somogyiak, Monok Tibor ügyvezető szerint a kiszemelt irányító jelentős javulást hozhat

Gibsonnal korábban is voltak gondok, kiderült, hogy a térde nem bírja az ilyen szintű edzést, így a cserepadra került, de a stílusa sem passzolt a csapathoz, így döntött a klub a váltás mellett. Utolsó kaposvári mérkőzését Sopronban játszotta, a két fél közös megegyezéssel bontott szerződést, korrektül váltak el a felek.

A játékos 12 találkozót játszott Kaposváron, ebből hétszer volt kezdő, átlagban 24,5 perc alatt 11,2 pontot, 2,8 lepattanót, 3,2 gólpasszt, 1,8 labdaszerzést és 1,6 eladott labdát hozott, mezőnyből 48%-kal, a triplavonalon túlról 40%-kal tüzelt.

Január elején a MAFC-hoz látogatnak, illetve a Szegedet fogadják a somogyiak, ezekre a találkozókra már igyekeznek leigazolni az új irányítót, akit már kiszemeltek, a mai nap folyamán vették fel a kapcsolatot a menedzserek. Monok Tibor, a Kaposvári KK ügyvezetője portálunknak elmondta, hogy ha sikerül leigazolni a kiszemeltet, az jelentős javulást fog hozni a csapatnak - ő szeretné, ha már karácsonyra meglenne, bár erre azért elég kicsi az esély.

forrás, fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus