Gibson véglegesen is Kaposváron

Az amerikai irányító remekül teljesített a felkészülés során, így a kéthetes próbaidő lejárta után véglegesítette szerződését a Kaposvári KK.

Gibson a Pécs, a MAFC és a Szeged ellen is ponterősen játszott, ezeken 19 egységet átlagolt, amivel a csapat legeredményesebb játékosának bizonyult, ráadásul remekül dobta a hárompontosokat is. Emellett hatékonyan szervezte is a játékot, irányította a csapatot, így a klub vezetése úgy döntött, hogy Fodor Mártonnal ketten megfelelő hátvédpárost fognak alkotni és véglegesítik a megállapodást. A klub kiemelte, hogy személyiségében is pozitív és jó hatással lesz a gárdára - különösen a fiatalokra.

Gibson mellett Mihajlo Szekulovics érkezett még próbajátékra Kaposvárra, de vele nem hosszabbítottak, a center nem találta meg a helyét, így Monok Tiborék inkább nem várták meg, amíg kibontakozik. A megfelelő kezdő center keresése folyamatban van, a következő két hétben azonban nem számítanak igazolásra. A szurkolóknál felvetődött Marko Spica neve, de a Kecskeméttől elküldött korábbi somogyi kedvenc jelenleg rehabilitációját végzi, nem tudni, mikor lesz egészséges.

fotó és forrás: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus