Glover távozik az Albától

Bár úgy tűnt, Shawn Glover (ideiglenesen) marad a TLI-Alba Fehérvárnál próbajátékának lejárta után is, mégis távozik a klubtól.

Az albakosar.hu beszámolója:

A Kaposvár elleni találkozón járt le az egyhónapos próbaszerződése, a mérkőzés másnapján a játékos és ügynöke is elfogadta szerződése további, egyhónapos meghosszabbítását, azonban a szerződést végül nem írta alá. Hétfőn nem tréningezett, majd az esti órákban közölte Dávid Kornéllal, hogy távozik, visszatér hazájába, az Egyesült Államokba. A fehérvári sportvezető végül nem egyhónapos, hanem a teljes szezonra szóló kontraktust garantált neki, de a kosaras erre is nemet mondott.

- Vasárnap este mindenben megállapodtunk vele, amerikai, valamint a hazai ügynökével is, abban maradtunk, hogy hétfőn aláírjuk a szerződést. Azonban Glover nem látta el kézjegyével, közölte, pályafutását az NBA alatti osztályban, a D-League nevű sorozaton képzeli el, ahonnan elképzelése szerint könnyebben megvalósíthatja nagy álmát, az NBA-ben való szereplést. Egész biztos, hogy a vasárnap este és a hétfő délutáni órákban történt valami, ami miatt úgy döntött, mégsem írja alá a megállapodást, pedig mindenben megállapodtunk. Minden jel arra mutat, konkrét ajánlatot kapott, amit előnyösebbnek tart a miénknél. Felajánlottuk, hogy az egyhónapos próbaszerződést véglegesítjük, tehát biztosan lesz munkája a nyárig, de erre is nemet mondott. Közölte, hazatér – mondta Dávid Kornél.

Hozzátette, két, szintén tengerentúli, Gloverhez hasonlóan 3-as és 4-es poszton is bevethető kosarassal állnak kapcsolatban. A megbeszélések a közeljövőben felgyorsulnak, ugyanis jelenleg három külföldi áll a TLI-Alba alkalmazásában, ami nyilvánvalóan kevés. A szakmai igazgató szerint reményei szerint rövidesen bejelenthetik, kivel pótolják Glovert.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus